Bilde av tekniker som bytter frontrute på en bil

Bytt frontrute og annet bilglass hos oss

N

Frontruten spiller en viktig rolle for sikkerheten din på veiene. Hos oss kan du ta en rask sjekk for å finne ut om det er nødvendig å bytte frontruten din. 
 
Vi kalibrerer sensorer og tar alltid i bruk originalglass, som sammen med riktig teknikk og et kraftig lim øker motstandskraften til frontruta – og dermed kollisjonssikkerheten. 

  • Viktig for bilens sikkerhet

  • Autorisert verksted

  • Alltid originalglass

Bestill bytte av frontrute

Vanlige spørsmål og svar

Hva bør jeg tenke på når jeg skal skifte frontrute?

Ved bytte av frontrute er det viktig at du bruker et verksted som kan glass, og som bruker riktig metode, riktige deler og riktig lim, siden frontruten er en del av bilkarosseriet. Vi bruker alltid originale vinduer, som i kombinasjon med riktig teknikk og et sterkt lim skaper styrke for best kollisjonssikkerhet. En feilmontert frontrute kan gi store skader ved en eventuell kollisjon. Vi har  autorisert verksted og garanterer at frontrutebyttet ditt blir utført på en sikker måte, alt for å opprettholde din sikkerhet.

Hvorfor er det viktig at frontruten er intakt?

Ikke ta sjanser når det kommer til sikkerhet – sjekk tilstanden til frontruten din hos oss i Bilia. Vi gjør en rask sjekk av frontruten din, slik at du vet med sikkerhet hvilken stand akkurat din frontrute er.

Hvilke bilmerker reparerer og bytter dere frontrute på?

Vi reparerer og bytter ruter på Volvo, BMW, Toyota, Mini og Lexus.

Verkstedtjenester

Når du setter igjen din bil hos oss for service kan du stole på at den er i trygge hender. Alle våre verksteder er autoriserte for våre bilmerker, dermed får bilen din akkurat den servicen den trenger.