Bilde av BMW X3 som kjører på veien med fjell i bakgrunnen

Garantier som følger med din nye BMW

Som eier av en BMW kan du forvente høy kvalitet og pålitelighet i alle ledd. Det innebærer at det følger med en sjenerøs garantipakke når du kjøper bilen. Mer informasjon om hva de ulike garantiene inneholder, finner du i bilens service- og garantihefte. Du kan også kontakte oss i Bilia dersom du har spørsmål.

Garantier BMW

  • Fem års nybilgaranti

    Når du kjøper en ny BMW i Norge, får du med en nybilgaranti. Den varer i fem år fra overdragelse og er begrenset til 100 000 kjørte kilometer. Nybilgarantien gjelder hele bilen, med unntak av deler som normalt må skiftes ut i løpet av femårsperioden og derfor er omfattet av særskilte garantiordninger. Garantien er et supplement til de rettighetene du har som kjøper etter forbrukerkjøpsloven. BMW sin nybilgaranti gir deg ekstra trygghet og forutsigbarhet når du kjøper ny bil.
  • Tre års BMW Veihjelp

    Som eier av en BMW har du tilgang på veihjelp i hele Europa – 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Garantien dekker også berging av bilen til nærmeste BMW-forhandler og tilbud om leiebil i forbindelse med reparasjoner. Etter tre år vil du fortsatt være sikret dekning under BMW Veihjelp i opptil 10 år hvis du utfører de reglementerte servicene på et autorisert BMW serviceverksted i Norge.
  • Opptil åtte års batterigaranti

    BMW er opptatt av bærekraftig kjøring og miljøvennlige mobilitetsløsninger. Derfor får du opptil åtte års garanti på batteriet i BMWs ladbare hybrider og elbiler.

I tillegg har alle nye BMW tre års lakkgaranti og 12 års gjennomrustningsgaranti.

Garantier for bruktbiler

BMW Premium Selection-garanti

Når du kjøper en nesten ny bil fra vår BMW Premium Selection, får du minst 24 måneders garanti på mekaniske og elektroniske komponenter. Det gjør at du kan lene deg tilbake og nyte kjøreturen - uten å bekymre deg for uønskede overraskelser.

Se brukte BMW på lager
Bilde av dame som kjører BMWBilde av dame som kjører BMW

Forsikre din BMW

I tillegg til gode garantier kan vi tilby fordelaktige forsikringer som gjør at du føler deg enda tryggere på veiene.

Les mer om BMWs forsikring