Bilde av BMW X3 som kjører på veien med fjell i bakgrunnen

Garantier som følger med din nye BMW

Som eier av en BMW kan du forvente høy kvalitet og pålitelighet i alle ledd. Det innebærer at det følger med en sjenerøs garantipakke når du kjøper bilen. Mer informasjon om hva de ulike garantiene inneholder, finner du i bilens service- og garantihefte. Du kan også kontakte oss i Bilia dersom du har spørsmål.

Garantier BMW

  • Fem års nybilgaranti

    Når du kjøper en ny BMW i Norge, får du med en nybilgaranti. Den varer i fem år fra overdragelse og er begrenset til 100 000 kjørte kilometer. Nybilgarantien gjelder hele bilen, med unntak av deler som normalt må skiftes ut i løpet av femårsperioden og derfor er omfattet av særskilte garantiordninger. Garantien er et supplement til de rettighetene du har som kjøper etter forbrukerkjøpsloven. BMW sin nybilgaranti gir deg ekstra trygghet og forutsigbarhet når du kjøper ny bil.
  • Opptil åtte års batterigaranti

    BMW er opptatt av bærekraftig kjøring og miljøvennlige mobilitetsløsninger. Derfor får du opptil åtte års garanti (eller 160 000 km) på batteriet i BMWs elbiler og seks års garanti (eller 100 000 km) på batteriet til BMWs ladsbare hybrider.

I tillegg har alle nye BMW tre års lakkgaranti og 12 års gjennomrustningsgaranti.

Garantier for bruktbiler

BMW Premium Selection-garanti

Når du kjøper en nesten ny bil fra vårt BMW Premium Selection utvalg, får du minst 24 måneders garanti på mekaniske og elektroniske komponenter. Det gjør at du kan lene deg tilbake og nyte kjøreturen - uten å bekymre deg for uønskede overraskelser. 

Se brukte BMW på lager

Bilde av kunde og selger i BMW salgsavdelingBilde av kunde og selger i BMW salgsavdeling

Forsikre din BMW

I tillegg til gode garantier kan vi tilby fordelaktige forsikringer som gjør at du føler deg enda tryggere på veiene.

Les mer om BMWs forsikring