Volvo XC60 lader i profil

Volvo XC60

Gjør kjøreturen tryggere og mer fornøyelig

Volvo XC60 gjør hver eneste kjøretur til en opplevelse og holder dessuten et ekstra øye med veien og omgivelsene for deg. Med den nyeste City Safety-førerassistansefunksjonen hjelper XC60 deg å unngå ulykker og beskytter deg i tilfelle en kollisjon. Bilen har et tidløst uttrykk med en elegant, skandinavisk fremtoning og er fullpakket med den nyeste teknologien.

Last ned prisliste

Kjøpspris fra 824 900,- hos Bilia.

Ønsker du å prøvekjøre Volvo XC60?
Bestill prøvekjøring
 • Bilde av funksjonene på displayet i Volvo XC60Bilde av funksjonene på displayet i Volvo XC60

  Praktiske funksjoner

  Med Google Assistant kan du få veibeskrivelser, justere temperaturen i kupeen, spille av favorittmusikken din og holde kontakten med venner, familie og kolleger – uten at du trenger å ta hendene av rattet. Bare si «Hei, Google» for å komme i gang.
 • Bilde av en Volvo XC60 med en dame i frontBilde av en Volvo XC60 med en dame i front

  Dynamisk kjøreopplevelse 

  Det aktive understellet med luftfjæring gir deg en dynamisk kjøreopplevelse. Velg mellom fem forskjellige innstillinger – Comfort, Eco, Dynamic, Off Road og Individual – og tilpass understellet til kjørestilen din. 

 • Bilde av Google Maps på displayet i Volvo XC60Bilde av Google Maps på displayet i Volvo XC60

  Beste navigasjon i sin klasse 

  Google Maps, stemmestyring via Google Assistant og trafikkinformasjon i sanntid er integrert i bilen, mens automatiske forslag til omkjøring får deg frem dit du skal med mindre stress. 

 • Bilde av interiør i Volvo XC60Bilde av interiør i Volvo XC60

  Ren luft i kupeen 

  Det avanserte luftrensesystemet reduserer de farlige luftpartiklene med opptil 95 prosent i kupeen. Dette bidrar til at du og passasjerene dine kan nyte renere og sunnere luft – uavhengig av hvordan luftkvaliteten er utenfor bilen. 

 • Bilde av midtkonsollen i Volvo XC60Bilde av midtkonsollen i Volvo XC60

  En hjelpende hånd 

  XC60 er utstyrt med avansert førerassistanseteknologi som kan hjelpe deg å holde bilen midt i kjørefeltet, informere deg når det er på tide å overta kjøringen igjen og til og med bremse hvis du ikke responderer. 

 • Google
  Innebygd
 • 79km
  Elektrisk rekkevidde
 • AWDFirehjulsdrift
 • 505liter
  Lasterom

En nærmere titt  

Utforsk noen av Volvo XC60s beste egenskaper.  

Vil du ha hjelp til å sette sammen din drømmebil?
Kontakt oss

Smarte sikkerhetsfunksjoner

Unngå kollisjoner 
Volvos intelligente sikkerhetssystem hjelper deg å oppdage og unngå andre biler, fotgjengere, syklister og store dyr – både dag og natt. Systemet gir først et varsel og bremser deretter automatisk ned hvis du ikke reagerer på varselet. 
 
360-graders parkeringskamera 
Med fire kameraer som til sammen gir deg 360-graders oversikt, hjelper systemet deg med å parkere trygt – selv på trange plasser. 
 
Rygg trygt 
Et system som varsler om kryssende trafikk, hjelper deg når du rygger med begrenset sikt. Systemet oppdager kryssende trafikk bak bilen og bremser automatisk ned ved behov.

Opplev mindre stress i tett trafikk 
BLIS-systemet hjelper deg når du skal bytte fil. I tilfelle fare for kollisjon med kjøretøy i andre filer, kan BLIS foreta små justeringer av styringen, noe som gjør at bilen din holder seg i riktig fil.
 
Hjelp til å krysse møtende trafikk 
Avanser teknologi for sikkerhetsassistanse hjelper deg når du svinger og krysser møtende trafikk, ved automatisk å bremse ved risiko for kollisjon. 

Oppdager og hjelper når du er på vei ut av kjørefeltet 
Hvis du begynner å drive over i motsatt kjørefelt, er det alltid en risiko for å kollidere med et motgående kjøretøy. Bilen din kan oppdage dette og ta over styringen, noe som hjelper deg med å opprettholde en tryggere posisjon på veien. 

Teknologi og tilkobling

Snakk med bilen din 
Snakk med Google direkte i din XC60. Med talestyring er det enkelt å utføre handlinger og holde kontakten med venner, familie og kolleger. 
 
Finn beste kjørerute 
Med Google Maps integrert i bilen og talestyring via Google Assistant kan du dra nytte av trafikkinformasjon i sanntid. Kartet oppdateres automatisk, slik at du får den raskest mulige kjøreruten. 
 
Fjernstyr bilen med Volvo On Call 
Volvo On Call er en integrert hjelpetjeneste som lar deg starte varmeapparatet med mobiltelefonen, spore bilen din, opprette kjørejournaler og varsle nødtjenester automatisk i tilfelle en ulykke. 
 
Førsteklasses lydopplevelse 
Lydanlegget fra Bowers & Wilkins gir deg og passasjerene dine lydopplevelse uten sidestykke. Lydanlegget er en fullt integrert del av kabinen, hvor alle høyttalerne er plassert på en måte som gir den aller beste lydopplevelsen 
 

Pent brukt Volvo XC60 for rask levering

Garanti, service og veihjelp

Vanlige spørsmål og svar om Volvo XC60

Hva er en ladbar hybrid?
En ladbar hybrid (Plug-in Hybrid) er en bil som kombinerer bruken av en konvensjonell forbrenningsmotor med en batteridrevet elektrisk motor for å kjøre bilen.
Hvor lang er rekkevidden på Volvo XC60?
Rekkevidden i Volvo XC60 er designet for å møte mange daglige pendlere sitt behov. I Volvo XC60 er den elektriske rekkevidden opptil 79 km.
Hvor lang tid tar det å lade Volvo XC60?
Ladetiden for ladbar hybrid varierer etter hvilken lademetode man bruker, og hvilken type bil man har. AC lading hjemme tar ca. 3-5 timer. Ladetiden kan også variere og avhenger av faktorer som utetemperatur, batteritemperatur, ladeutsyr, samt batteriets og bilens tilstand.

Ved å jevnlig lade opp batteriet til 100 prosent, får du maksimalt utbytte av den elektriske rekkevidden til din ladbare hybrid. Du trenger ikke å bekymre deg for å gå tom for strøm på batteriet, når du også har drivstoffmotoren tilgjengelig.
Hva er lastekapasiteten til en Volvo XC60?
Bagasjerommet har en kapasitet på 468 liter.
Hva er tillatt hengervekt for Volvo XC60?
Tillatt hengervekt er opptil 2250 kg.
Hvilke apper og tjenester fra Google er innebygd i Volvo XC60?
Google Maps, Google Assistent og Google Play.
Leveres Volvo XC60 med Apple CarPlay?
Ja, Apple CarPlay er standard i Volvo XC60.

Bilder og tekst på siden kan beskrive utstyr som er standard eller ekstrautstyr, og ikke alltid tilgjengelig for alle motoralternativer. Vi tar forbehold om skrivefeil og forbeholder oss retten til å endre priser og spesifikasjoner. Rekkevidde og utslipp måles etter WLPT og kan variere avhengig av kjørestil, bruk av komfortutstyr, utetemperatur, antall passasjerer, mengde bagasje og høydeforskjeller i terrenget. Bilder, utstyr og tekniske detaljer som er hentet fra ekstern tredjepart, kan avvike fra bilprodusentens gjeldende spesifikasjoner. Det kan ta opptil 30 dager før oppdaterte detaljer fra bilprodusenten vises. Avgiftsreglene ved bilkjøp kan endre seg fra tidspunktet bilen er bestilt til den er levert, og det er avgiftene ved utleveringstidspunktet som er gjeldende. Dette gjelder blant annet avgifter som engangsavgift og mva., som utgjør en stor del av bilprisen.