Volvo XC90

Vår mest eksklusive SUV

Volvo XC90 er en premium SUV som byr på det beste innen skandinavisk design. Dette flaggskipet har et elegant og kraftfullt utseende og er fullpakket med smarte funksjoner og avansert sikkerhetsteknologi. Og med syv seter som enkelt kan foldes ned, har XC90 god plass til venner, familie og bagasje.

Last ned prisliste

Kjøpspris fra 1 004 900,- hos Bilia.

Ønsker du å prøvekjøre Volvo XC90?
 • Bilde av en Volvo XC90 Recharge som kjører på veienBilde av en Volvo XC90 Recharge som kjører på veien

  Et kraftutrykk uten sidestykke

  Volvo XC90 driftes av det siste innen drivverk for ladbare hybrider for Volvo. Den leverer stor kraft, jevn elektrisk fremdrift og enestående kjøreegenskaper. 

 • Bilde av displayet i Volvo XC90 RechargeBilde av displayet i Volvo XC90 Recharge

  Førsteklasses medie- og lydopplevelse

  Gled deg over underholdningen i bilen og kontakten med venner, familie og kolleger, kun ved bruk av din egen stemme. Med apptilgang via Google Play og førsteklasses lydsystem fra Bowers & Wilkins, har du, bilen din og livet ditt aldri vært med samkjørt. 

 • Bilde av interiøret i Volvo XC90 RechargeBilde av interiøret i Volvo XC90 Recharge

  Plass til syv personer

  Selv når du reiser med venner og familie, er det greit å ha litt albuerom. En XC90 har plass til syv personer, og sørger for god komfort og sikkerhet, både på korte byturer og lange ferieturer. 

 • 7
  Seter
 • 68km
  Elektrisk rekkevidde
 • AWD
  Firehjulstrekk
 • 1,3l/100 km
  Drivstofforbruk

En nærmere titt  

Utforsk noen av Volvo XC90s beste egenskaper.  

Pent brukt Volvo XC90 for rask levering

Vil du ha hjelp til å sette sammen din drømmebil?

Derfor bør du velge Volvo som firmabil 

Velger du Volvo som firmabil, kan du være trygg på at vi hjelper deg hele veien – fra valg av riktig modell og finansieringsløsning til service og reparasjoner. På den måten får du en så enkel og bekymringsløs hverdag som mulig – alt til en forutsigbar månedspris.


Les mer om Volvo firmabil fra Bilia

Garanti, service og veihjelp

Spørsmål og svar

Hva er forskjellen på en mild hybrid og en ladbar hybrid?

Ordet «hybrid» betyr «krysning» eller «blanding» og har etter hvert blitt en fellesbetegnelse på alle biler som drives av mer enn én kraftkilde, for eksempel diesel, bensin eller gass i kombinasjon med noe annet – i dag oftest elektrisitet. Under paraplyen «hybrider» finner du også mer spesifikke varianter, som milde hybrider og ladbare hybrider. 
 
Milde hybrider er utstyrt med et lite batteri som genererer elektrisitet via generatoren under for eksempel nedbremsing. Milde hybrider er ikke ladbare biler, siden de ikke kan lades eksternt via strømnettet. 
 
Ladbare hybrider er som regel utstyrt med en bensin- eller dieselmotor og et mye større batteri enn milde hybrider. Ladbare hybrider kan også kjøre betydelig lenger på strøm alene. De har vanligvis en kjøremodus der de, i likhet med milde hybrider, kan bruke batteriet som en aktiv støtte for drivstoffmotoren og gjenvinne energi for mer økonomisk kjøring. 

Hvor stort bagasjerom har Volvo XC90? 

Bagasjerommet i Volvo XC90 har en kapasitet på 640 liter. 

Bilder og tekst på siden kan beskrive utstyr som er standard eller ekstrautstyr, og ikke alltid tilgjengelig for alle motoralternativer. Vi tar forbehold om skrivefeil og forbeholder oss retten til å endre priser og spesifikasjoner. Rekkevidde og utslipp måles etter WLPT og kan variere avhengig av kjørestil, bruk av komfortutstyr, utetemperatur, antall passasjerer, mengde bagasje og høydeforskjeller i terrenget. Bilder, utstyr og tekniske detaljer som er hentet fra ekstern tredjepart, kan avvike fra bilprodusentens gjeldende spesifikasjoner. Det kan ta opptil 30 dager før oppdaterte detaljer fra bilprodusenten vises. Avgiftsreglene ved bilkjøp kan endre seg fra tidspunktet bilen er bestilt til den er levert, og det er avgiftene ved utleveringstidspunktet som er gjeldende. Dette gjelder blant annet avgifter som engangsavgift og mva., som utgjør en stor del av bilprisen.