Bilia som arbeidsgiver

Bilia som arbeidsgiver

Vår kultur er preget av omtanke og stolthet
Vår kultur er preget av omtanke og stolthet i møtet med kunder, kolleger og omverdenen. Vi jobber hele tiden med å utvikle nye tjenestetilbud som svarer til kundenes behov og ønsker. Det betyr at vi jobber innenfor hele verdikjeden, fra bilkjøp til service, reparasjoner og dekklagring. Våre ansatte bidrar derfor i en rekke ulike funksjoner, for eksempel verksted, salg og administrasjon. I Europa har vi cirka 5 000 ansatte som er fordelt på cirka 140 ulike kontorer og fasiliteter.
 • Hvis du vokser, vokser vi
  Uansett om du ønsker å utvikle deg innenfor din nåværende rolle, bytte jobb eller ta større ansvar i organisasjonen, ønsker vi å hjelpe slik at alle ansatte får mulighet til å jobbe med de oppgavene de trives best med. Når du som ansatt vokser, vokser vi også som bedrift.

  Hos oss skal alle ansatte ha mulighet til å utvikle seg i et arbeidsmiljø som skaper engasjement for å nå fastsatte mål. For å vite om vi er på rett vei jobber vi med medarbeiderundersøkelser samt kontinuerlig dialog og koordinering med de ansatte.

  Jobbmuligheter i Bilia
 • Forskjeller er en ressurs
  Vi er overbevist om at en arbeidsplass bestående av ansatte med ulik erfaring, kunnskap og bakgrunn har positive effekter både på arbeidsmiljøet og bedriftens lønnsomhet. På våre arbeidsplasser har vi et bredt spekter av bakgrunner og sammen snakker vi over 30 språk.

  Bransjen er dominert av menn, men det ønsker vi å endre på. Vi jobber derfor aktivt for å rekruttere flere kvinner. Respekt er et av våre stikkord og hos oss er det viktig at vi har en inkluderende arbeidsplass hvor alle har en plass. Vi kurser derfor både ansatte og ledere på dette området.

  Visjon og verdigrunnlag

Stolte medarbeidere

For å sikre at den interne strategien fungerer, gjennomføres det årlige medarbeiderundersøkelser. De gode resultatene har flere ganger kvalifisert Bilia til undersøkelsesfirmaet Brilliants pris «Powered by People Employee Experience Award Top 5» i kategorien beste medarbeideropplevelse for serviceorganisasjoner.

Vi mener at bakgrunnen for vårt høye medarbeiderengasjement er hardt og kontinuerlig arbeid med kultur, verdier, ledelse og arbeidsmiljø. Og vår faste tro på at vårt høye engasjement er synlig i selskapets resultater.

 • Ledige stillingerLedige stillinger

  Ledige stillinger

  Her finner du ledige stillinger i Bilia og Toyota Bilia.
 • Send åpen søknad om du vil jobbe som mekanikerSend åpen søknad om du vil jobbe som mekaniker

  Er du vår neste bilmekaniker?

  Send oss gjerne en åpen søknad om du ønsker å bidra.
 • Bærekraftig virksomhet

  Vår sirkulære forretningsmodell er bærebjelken for vårt bærekraftsarbeid.