BMW Serviceavtale. Illustrasjonsfoto.
Bestill tid på verkstedet
Service, EU-kontroll, reparasjon og hjulskift.

BMW Service

Du kan når som helst kontrollere servicestatusen på din BMW. Nettverket mellom systemene i bilen, hos BMW servicepartneren og BMW-sentralen gjør at du alltid får optimal service. Når du starter bilen, blir du informert om bilens tilstand og neste service. Det blir enkelt å planlegge neste service og du slipper unødvendige utgifter. Dermed gjennomføres servicen bare når den virkelig er nødvendig.

On-board-diagnose
On-board-diagnosen er integrert i bilen og registrerer og lagrer eventuelle feil i bilens elektriske og elektroniske systemer. Ved hjelp av denne diagnosen utarbeider det datastøttede systemet nøyaktige feilanalyser. Systemet sørger også for en interaktiv og direkte toveiskommunikasjon mellom BMW Service verkstedet og spesialistene i BMW-sentralen. Resultatet er servicekvalitet på toppnivå.

Key Reader
I BMW-modeller fra produksjonsår 2004 lagres viktige data om bilen som chassisnummer, kilometerstand og servicebehov i nøkkelen. Ved service kan ditt BMW Serviceverksted hente frem disse opplysningene.

BMW Originaldeler
BMW Originaldeler gir et viktig bidrag til kontinuerlig kjøreglede. Enkelte deler som bremser og forskjellige chassiskomponenter er helt avgjørende for sikkerheten og den typiske BMW kjøredynamikken. BMW Originaldeler har gjennomgått mange tester og er optimalt tilpasset til de enkelte BMW modellene.

Andre fordeler ved å benytte BMW Service og verkstedtjenester
Når bilen din er på verksted hos oss, hjelper vi deg med transport. Vi gjør også alt vi kan for å holde avtalt tid og vi informerer deg om eventuelle forsinkelser og endringer underveis. Vi gir deg mobilitetsgaranti dersom noe uforutsett skulle oppstå med bilen din. Når reparasjonen eller servicen er ferdig forklarer vi hva som er gjort, akkurat så detaljert du måtte ønske.