Nye BMW 1-serie

BMW Connected

SUVEREN I ALLE SITUASJONER

Nye BMW 1-serie byr på kraftig akselerasjon, smidig håndtering og sikker veibeskyttelse. Alt takket være dens kraftige og effektive motorer, den nye forhjulsdriften og moderne understellsteknologi. 

Den nye modellen imponerer med sitt fremragende design og progressiv formspråk, både innvendig og utvendig. Det starter med den dynamiske fronten med stor dobbeltgrill og bredt frontskjørt. Skarpt tegnede linjer fører parallelt med den flytende taklinjen til den karakteristiske hekken. I kupeen får passasjerene en romslig og åpen atmosfære med høy kvalitet. Den moderne førerplassen er preget av ergonomisk optimalisert utstyr og valgfrie store digitale displayer. 

Bilens innovativ teknologi og førerassistentsystemer sørger for at du alltid kommer sikkert og komfortabelt til ditt mål. Nye BMW 1-serie gir deg mange nyttige funksjoner, digitale tjenester og førerassistentsystemer – for maksimal komfort og sikkerhet.

Utstyrsversjoner

Sett ditt eget preg på kupeen med den designen du liker best. Du kan velge mellom:

  • Advantage
  • Sport Line
  • Luxury Line
  • M Sport

Tilpass din BMW med den utstyrsversjonen som best passer din stil. BMW tilbyr en rekke muligheter til å sette et personlig preg på din bil. I tillegg til utstyrsversjonene, kan du velge fra et rikholdig utvalg av ekstrautstyr.

BMW M

BMW 1-serie finnes også som M modell. Les mer her.

Mer om BMW 1-serie

For mer detaljer, se modeller og priser i prislisten (PDF).
Se BMWs produktkatalog (PDF).
For mer detaljer og tekniske data, se BMWs nettside.

Velkommen til prøvekjøring av BMW 1-serie hos din nærmeste Bilia-forhandler.