LUKSURIØS OG LUFTIG

I BMW-verdenen har 8-tallet alltid vært et symbol på det ypperste innen sportslighet og eksklusivitet.

Design

Helt nye BMW 8-serie Cabriolet har de samme elegante linjene som BMW 8-serie Coupé. Det betyr elegante linjer langs det kraftfulle karosseriet. Den er selvsagt lekker med stofftaket nede, men når taket er oppe får den en coupé-aktig siluett. Taket leveres i to farger, og åpnes/lukkes på 15 sekunder i hastigheter opp mot 50 km/t. Bagasjerommet er på hele 350 liter, og har plass til tre golfbager.

Interøret er luksuriøst og elegant og domineres av skinn. Instrumentpanelet, dørkledningen og sportssetene er alle kledd i skinn som standard. Standard er også en vindavviser som kan monteres bak baksetene for å hindre blafring og vind. Og dersom uhellet mot formodning skulle være ute, er bilen utstyrt med aluminiumsstøtter som skytes lynraskt opp bak hodestøttene i baksetet.

Bilen kan utsyres med varmluft i setene, som også blåser ut av hodestøtten. Armlenene i dørene og mditkonsollen kan også velges med varmefunksjon, for å forlenge cabrioletsesongen her i Norge.

Digital instrumentering er standard i BMW 8-serie.

Racer eller Gran Turismo?

Helt nye BMW 8-serie Cabriolet lanseres først med to motoralternativer. Bensinmotoren, M850i xDrive er en 4,4 liters V8 twinturbo som gir en effekt på 530hk og 750nm. Det gir 0-100 på kun 3,9 sekunder, noe som gjør bilen til en skikkelig racer.

Den leveres også med dieselmotor, 840d xDrive. Da med 320hk og 680nm. Den vil gjøre 0-100 på 5,2 sekunder, og vil gjøre 8-serie Cabriolet til en skikkelig grand tourer man kan krysse kontinenter med.

Mer om BMW 8-serie

For mer detaljer, se modeller og priser i prislisten (PDF).

For prøvekjøring av denne modellen, ta kontakt med din nærmeste Bilia-forhandler. Tilgjengelighet kan variere. 

  • BMW 8-serie Cabriolet. Foto.
  • BMW 8-serie Cabriolet. Foto.
  • BMW 8-serie Cabriolet. Foto.
  • BMW 8-serie Cabriolet. Foto.
  • BMW 8-serie Cabriolet. Foto.
  • BMW 8-serie Cabriolet. Foto.

Illustrasjonsfoto. Avbildet bil kan ha ekstrautstyr som avviker fra evt. kampanjer. Forbehold om skrivefeil.