Bilde av en parkert BMW 1-serie

BMW 1-serie

Bensin • Diesel

Design og teknologi i perfekt harmoni 

Nye BMW 1-serie har et slående vakkert design og kombinerer for første gang sine effektive motorer med forhjulsdrift og toppmoderne understellsteknologi for å gi deg en smidigere kjøretur. Nyskapende teknologier og førerassistansesystemer sørger dessuten for at du og passasjerene dine kommer trygt og komfortabelt frem til reisemålet. 
 

  • Kjøp fra421 300,-eks. vinterhjul

En nærmere titt 

Utforsk noen av BMW 1-seriens beste egenskaper. 

Utstyrsversjoner

Sport 
BMW 1-serie Sport byr på flotte detaljer i svart høyglans som gir bilen et sportslig og dynamisk utseende både innvendig og utvendig. Samtidig sørger Sportssetene for maksimal komfort og god støtte under kjøreturen.  

Luxury 
Luxury gir BMW 1-serie et mer elegant uttrykk, med utvendige designelementer i satinert aluminium som gir bilen et ekstra stilig utseende på veiene. Innvendig er den eksklusive stilen videreført med blant annet førsteklasses skinntrekk og lekre interiørlister.  
 
M Sport
Med M Sport får BMW 1-serie et enda mer sportslig preg. I tillegg til en rekke flotte detaljer innvendig og utvendig gjør M Sport kjøreturen ekstra fornøyelig, med M Sport-understell, M Sport-bremser og M aerodynamikkpakken som merkbart forbedrer bilens egenskaper og gir deg en mer dynamisk kjøreopplevelse. 
 

 

Brukte BMW 1-serie på lager for omgående levering

Garanti, service og veihjelp

Vi tar forbehold om skrivefeil og forbeholder oss retten til å endre priser og spesifikasjoner. Rekkevidde og utslipp måles etter WLPT og kan variere avhengig av kjørestil, bruk av komfortutstyr, utetemperatur, antall passasjerer, mengde bagasje og høydeforskjeller i terrenget. Bilder, utstyr og tekniske detaljer som er hentet fra ekstern tredjepart, kan avvike fra bilprodusentens gjeldende spesifikasjoner. Det kan ta opptil 30 dager før oppdaterte detaljer fra bilprodusenten vises. Avgiftsreglene ved bilkjøp kan endre seg fra tidspunktet bilen er bestilt til den er levert, og det er avgiftene ved utleveringstidspunktet som er gjeldende. Dette gjelder blant annet avgifter som engangsavgift og mva., som utgjør en stor del av bilprisen.