Bilde av MINI Countryman Plug-in Hybrid i gaten

MINI Countryman Plug-in Hybrid

Det beste fra to verdener

MINI Countryman Plug-In Hybrid kombinerer en elektrisk motor og en forbrenningsmotor som legger til rette for mer miljøvennlig kjøring og gir deg den perfekte balansen mellom kraft og effektivitet. Det gjennomtenkte designet og den finjusterte presisjonsteknologien gjør dette til en hybrid utenom det vanlige, med en kjøreopplevelse du sent vil glemme. Batteriet har en elektrisk rekkevidde på opptil 52 kilometer.

 • Perfekt balanse mellom kraft og effektivitet

  MINI Countryman Plug-In Hybrid er den perfekte kombinasjonen av en bærekraftig, sikker bil og en spennende, kraftfull pakke. Denne bilen henter de beste fordelene med både kraft og effektivitet gjennom sin moderne presisjonsteknologi. Dette gjør at bilen føles smidig og lett på veien, uten at det går på bekostning av sikkerhet.
 • En rekke smarte løsninger

  Nye MINI Countryman Plug-In Hybrid tilbyr flere utstyrspakker, der standardpakken Experience blant annet kommer med en 8,8’’ berøringsskjerm, ryggekamera, Isofix, Cruise Control, automatisk åpning av bakluken, Apple Carplay og trådløs mobillader. I tillegg tilbyr vi fører- og parkeringsassistent og skinnseter.
 • Kjøreprogram tilpasset dine behov

  MINI Countryman Plug-In Hybrid kommer med firehjulsdrift og Auto eDrive. Dette er kjøreprogrammet som automatisk velges hver gang du setter deg inn i bilen og velger den optimale løsningen basert på akselerasjon, batterinivå og hastighet. Med kjøreprogrammene MAX eDrive og SAVE BATTERY kan du også tilpasse basert på dine personlige ønsker.
 • God plass og kult design

  MINI Countryman Plug-In Hybrid er designet for å imøtekomme alle slags ulike behov. Bilen har i utgangspunktet 405 liter bagasjerom, men med den smarte løsningen kan bagasjerommet bli så stort som 1 275 liter. Dette har ikke godt på bekostning av det velkjente MINI-designet med kule fargevalg og kraftig frontgrill.
 • Cruise Control

  Cruise Control teknologien til MINI gjør at bilen automatisk beholder ønsket fart og tilpasser seg avstanden til bilen foran – uten at du trenger å bruke hverken gass eller brems. Perfekt for lengre helgeturer.

 • Fører- og parkeringsassistent

  Fører- og parkeringsassistenten kommer med en elektronisk bremsekraftfordeling, panikkbremseassistent og et varslingssystem for fotgjengere. Samtidig har den nødsamtale-teknologi, hvilket betyr at bilen automatisk ringer nødetatene ved en kollisjon.

 • Isofix

  Isofix betyr at det enkelt og trygt kan monteres barnestoler i bilen. MINI Countryman har fester til både passasjersetet foran og to seter bak. Dette betyr at du kan ha hele tre barn i bilen samtidig, hvilket gjør dette til en meget trygg og praktisk familiebil.

 • Apple Carplay og Android Auto

  Apple Carplay gir deg alltid tilgang til den mest fremtidsrettede teknologien og tilbyr smartere måter å bruke telefonen i bilen. Du kan bl.a. sende og motta meldinger via stemmeaktivering, ringe, høre på din favorittmusikk, sjekke kalenderen og få veibeskrivelse – alt uten å måtte bruke selve telefonen.

 • Kjøreprogrammet Max eDrive

  MAX eDrive er et helelektrisk program der du kjører utslippsfritt. Dette kan passe fint på korte turer i byen.
 • Kjøreprogrammet SAVE BATTERY

  Programmet SAVE BATTERY gjør at bensinmotoren lader batteriene til når du trenger dem som mest.

En nærmere titt 

Utforsk noen av MINI Countryman Plug-in Hybrids beste egenskaper. 

Garanti, service og assistanse

Brukte MINI Countryman for omgående levering

Bilder og tekst på siden er hentet fra pressemelding til BMW datert 24. mai. Vi tar derfor forebheold om at det kan omtales tekniske spesifikasjoner og tilgjengelighet/lanseringstid for utstyr, funksjoner og tjenester for bilen, som kan variere fra land til land. Vi tar også forbehold om skrivefeil og forbeholder oss retten til å endre priser og spesifikasjoner. Rekkevidde og utslipp måles etter WLPT og kan variere avhengig av kjørestil, bruk av komfortutstyr, utetemperatur, antall passasjerer, mengde bagasje og høydeforskjeller i terrenget. Bilder, utstyr og tekniske detaljer som er hentet fra ekstern tredjepart, kan avvike fra bilprodusentens gjeldende spesifikasjoner. Det kan ta opptil 30 dager før oppdaterte detaljer fra bilprodusenten vises. Avgiftsreglene ved bilkjøp kan endre seg fra tidspunktet bilen er bestilt til den er levert, og det er avgiftene ved utleveringstidspunktet som er gjeldende. Dette gjelder blant annet avgifter som engangsavgift og mva., som utgjør en stor del av bilprisen.