Volvo EX30 hos Bilia

Volvo elbiler

Volvo elbiler hos Bilia

Helt siden 1927 har sikkerhet vært Volvos kjærneverdi. Med våre elektriske modeller er målet å levere de sikreste kjøretøyene på veien, for menneskene og fremtiden. Opplev den nye luksusen - umiddelbar kraft og null utslipp. Volvo Recharge leveres med teknologi, design og bærekraftige materialer som gjør kjøreturen bedre. 

I Volvo sine elbiler kan du få skinnfritt interiør, trekk og tepper som er laget av delvis resirkulerte og plantebaserte materialer. På denne måten kan du ta et mer bærekraftig valg. 

Hvilken elektrisk Volvo passer for deg?

Bilmodeller

Vanlige spørsmål og svar om elektriske biler

Hvor lang tid tar det å lade bilen?
Ladetiden avhenger av ladeutstyret du bruker, og den elektriske installasjonen du har hjemme. Ladetiden kan også variere og avhenger av faktorer som utetemperatur, batteritemperatur, ladeutstyr, samt batteriets og bilens tilstand. Vi anbefaler en ladeboks med tre faser for vanlig og betydelig kortere hjemmelading. Denne installasjonen gir deg rundt åtte timers ladetid fra tomt batteri til 100 prosent.
Hvilken garanti har Volvo på batteriet?
Volvo garanterer batteriet i åtte år eller 160 000 km, avhengig av hva som skjer først, forutsatt at bilen og batteriet vedlikeholdes og brukes i samsvar med Volvos anbefalinger.
Kan batteriet byttes?
Hvis batteriet eller en batteridel må skiftes ut vil batteriet kunne byttes, akkurat som enhver annen teknisk komponent i bilen.
Hva slags utstyr trenger jeg for å lade en helelektrisk bil hjemme?
Ladekabelen som er beregnet for hjemmebruk, er først og fremst ment som en ekstra kabel du kan lade med hjemme. For betydelig raskere og mer praktisk hjemmelading anbefaler vi at du monterer en 3-faset 11 kW veggboks. Kontakt din nærmeste Bilia-forhandler for å bestille en DEFA ladestasjon.
Hva er den raskeste metoden for å lade en helelektrisk bil på lange turer?
Den raskeste ladestasjonen på veien er en DC stasjon for hurtiglading, og vi anbefaler at du lader opptil maksimalt 80 prosent av batteriets kapasitet, ikke 100 prosen. Dette gir kortere ladetid da de siste 20 prosentene tar lengre tid å lade enn de første 80 prosentene.
Hvordan hjelper bilen meg med å finne nærmeste ladestasjon?
I land der Google Maps har lagt inn ladestasjoner, finner du tilgjengelige offentlige ladestasjoner via bilens senterdisplay eller gjennom en smartelefon app. Her kan du også velge foretrukne ladestasjoner og få veiledning.