Bilde av fronten på en Volvo S90

Volvo S90

Kraft og eleganse i perfekt balanse

Volvo S90 byr på moderne eksklusivitet med sitt vakre skandinaviske design og sine praktiske løsninger. Her har du masser av plass å boltre deg på og tilgang til den nyeste teknologien innen underholdning og sikkerhet. Uansett om du sitter bak rattet eller er passasjer, er du garantert komfort på absolutt høyeste nivå.
Ønsker du å prøvekjøre Volvo S90?
 • Bilde av baksiden på en Volvo S90 MildhybridBilde av baksiden på en Volvo S90 Mildhybrid

  Avanserte sikkerhetsfunksjoner

  Volvos intelligente sikkerhetssystem hjelper deg å oppdage og unngå andre biler, fotgjengere, syklister og store dyr – både dag og natt. Systemet gir først et varsel og bremser deretter automatisk ned hvis du ikke reagerer på varselet.

 • Bilde av interiøret i Volvo S90Bilde av interiøret i Volvo S90

  Unikt lydsystem

  Sammen med Bowers & Wilkins har Volvo utviklet et lydsystem som er et av de beste på markedet. Systemet har en unik teknologi som gjør det mulig å gjenskape akustikken fra et studio, en scene og et konserthus, inne i din egen bil.

 • 90km
  Elektrisk rekkevidde
 • Full LED
  Aktive hovedlys
 • Google
  Innebygget

En nærmere titt

Utforsk noen av Volvo S90s beste egenskaper.  

Vil du ha hjelp til å sette sammen din drømmebil?

Derfor bør du velge Volvo som firmabil 

Velger du Volvo som firmabil, kan du være trygg på at vi hjelper deg hele veien – fra valg av riktig modell og finansieringsløsning til service og reparasjoner. På den måten får du en så enkel og bekymringsløs hverdag som mulig – alt til en forutsigbar månedspris.


Les mer om Volvo firmabil fra Bilia

Garanti, service og veihjelp

Bilder og tekst på siden kan beskrive utstyr som er standard eller ekstrautstyr, og ikke alltid tilgjengelig for alle motoralternativer. Vi tar forbehold om skrivefeil og forbeholder oss retten til å endre priser og spesifikasjoner. Rekkevidde og utslipp måles etter WLPT og kan variere avhengig av kjørestil, bruk av komfortutstyr, utetemperatur, antall passasjerer, mengde bagasje og høydeforskjeller i terrenget. Bilder, utstyr og tekniske detaljer som er hentet fra ekstern tredjepart, kan avvike fra bilprodusentens gjeldende spesifikasjoner. Det kan ta opptil 30 dager før oppdaterte detaljer fra bilprodusenten vises. Avgiftsreglene ved bilkjøp kan endre seg fra tidspunktet bilen er bestilt til den er levert, og det er avgiftene ved utleveringstidspunktet som er gjeldende. Dette gjelder blant annet avgifter som engangsavgift og mva., som utgjør en stor del av bilprisen.