Bilde av frontlykten på Volvo V60 Recharge

En stasjonsvogn bygget for morgendagen

Volvo har i mer enn 60 år utviklet og bygget stasjonsvogner som forenkler hverdagen for familier med forskjellige interesser og ønsker. V60 gir deg alt du forventer av en moderne stasjonsvogn, med kjøreegenskaper på øverste hylle. Bilen har et målrettet design som utstråler ren kvalitet, helt i tråd med sine lange tradisjoner.

Last ned prisliste

 • Ta med deg favorittutstyret

  Sykler, kajakker eller ski: Uansett hva du velger å ta med deg på tur, har vi tilbehøret for deg og utstyret til din bil.

 • Bakluke med håndfri betjening

  Har du begge hender fulle? Null problem! Med nøkkelen i nærheten av bilen kan du åpne og lukke bakluken med en enkel fotbevegelse under den bakre støtfangeren.
 • Avanserte sikkerhetsfunksjoner

  Volvos intelligente sikkerhetssystem hjelper deg å oppdage og unngå andre biler, fotgjengere, syklister og store dyr – både dag og natt. Systemet gir først et varsel og bremser deretter automatisk ned hvis du ikke reagerer på varselet.

 • 529liter
  bagasjerom
 • AWDfirehjulsdrift
  Kjøring
 • 88km
  elektrisk rekkevidde

En nærmere titt

Utforsk noen av Volvo V60s beste egenskaper.  

Utstyrsversjoner

Utstyr og funksjoner

Bilopplysningene kan avvike fra faktisk modell

Inscription Edition 

Inscription Edition gir deg Volvo-stasjonsvognens karakteristiske komfort. Her kan du glede deg over førsteklasses detaljer og et velutstyrt interiør med tekstilseter. 

Inscription

Forkrommede utvendige detaljer, overlegen komfort og eksklusive skinnseter gjør dette til den mest sofistikerte V60-utgaven. 

R-Design

Med R-Design får V60 blanke, svarte utvendige designelementer, sportsunderstell og et elegant utformet interiør. 

Polestar Engineered

Polestar Engineered kombinerer en plug-in hybrid-drivlinje med oppgradert understell og styling for høyere ytelse og en karakteristisk stil. 

Brukte Volvo V60-biler for omgående levering

Derfor bør du velge Volvo som firmabil 

Velger du Volvo som firmabil, kan du være trygg på at vi hjelper deg hele veien – fra valg av riktig modell og finansieringsløsning til service og reparasjoner. På den måten får du en så enkel og bekymringsløs hverdag som mulig – alt til en forutsigbar månedspris.


Les mer om Volvo firmabil fra Bilia

Garanti, service og veihjelp

Spørsmål og svar

Hva er forskjellen på en mild hybrid og en ladbar hybrid?

Hvor stort bagasjerom har Volvo V60? 

Bilder og tekst på siden kan beskrive utstyr som er standard eller ekstrautstyr, og ikke alltid tilgjengelig for alle motoralternativer. Vi tar forbehold om skrivefeil og forbeholder oss retten til å endre priser og spesifikasjoner. Rekkevidde og utslipp måles etter WLPT og kan variere avhengig av kjørestil, bruk av komfortutstyr, utetemperatur, antall passasjerer, mengde bagasje og høydeforskjeller i terrenget. Bilder, utstyr og tekniske detaljer som er hentet fra ekstern tredjepart, kan avvike fra bilprodusentens gjeldende spesifikasjoner. Det kan ta opptil 30 dager før oppdaterte detaljer fra bilprodusenten vises. Avgiftsreglene ved bilkjøp kan endre seg fra tidspunktet bilen er bestilt til den er levert, og det er avgiftene ved utleveringstidspunktet som er gjeldende. Dette gjelder blant annet avgifter som engangsavgift og mva., som utgjør en stor del av bilprisen.