Bilde av frontlykten på Volvo V60 Recharge

Volvo V60

En stasjonsvogn bygget for morgendagen

Volvo har i mer enn 60 år utviklet og bygget stasjonsvogner som forenkler hverdagen for familier med forskjellige interesser og ønsker. V60 gir deg alt du forventer av en moderne stasjonsvogn, med kjøreegenskaper på øverste hylle. Bilen har et målrettet design som utstråler ren kvalitet, helt i tråd med sine lange tradisjoner.

Last ned prisliste

Kjøpspris fra 709 900,- hos Bilia.

Ønsker du å prøvekjøre Volvo V60?
Bestill prøvekjøring
 • Bilde av baksiden på en Volvo V60 RechargeBilde av baksiden på en Volvo V60 Recharge

  Ta med deg favorittutstyret

  Sykler, kajakker eller ski: Uansett hva du velger å ta med deg på tur, har vi tilbehøret for deg og utstyret til din bil.

 • Bilde av en person som åpner bagasjerommet på Volvo V60 RechargeBilde av en person som åpner bagasjerommet på Volvo V60 Recharge

  Bakluke med håndfri betjening

  Har du begge hender fulle? Null problem! Med nøkkelen i nærheten av bilen kan du åpne og lukke bakluken med en enkel fotbevegelse under den bakre støtfangeren.
 • Bilde av interiøret i Volvo V60 RechargeBilde av interiøret i Volvo V60 Recharge

  Avanserte sikkerhetsfunksjoner

  Volvos intelligente sikkerhetssystem hjelper deg å oppdage og unngå andre biler, fotgjengere, syklister og store dyr – både dag og natt. Systemet gir først et varsel og bremser deretter automatisk ned hvis du ikke reagerer på varselet.

 • 529liter
  bagasjerom
 • AWDfirehjulsdrift
  Kjøring
 • 88km
  elektrisk rekkevidde

En nærmere titt

Utforsk noen av Volvo V60s beste egenskaper.  

Vil du ha hjelp til å sette sammen din drømmebil?
Kontakt oss

Pent brukt Volvo V60 for rask levering

Garanti, service og veihjelp

Bilder og tekst på siden kan beskrive utstyr som er standard eller ekstrautstyr, og ikke alltid tilgjengelig for alle motoralternativer. Vi tar forbehold om skrivefeil og forbeholder oss retten til å endre priser og spesifikasjoner. Rekkevidde og utslipp måles etter WLPT og kan variere avhengig av kjørestil, bruk av komfortutstyr, utetemperatur, antall passasjerer, mengde bagasje og høydeforskjeller i terrenget. Bilder, utstyr og tekniske detaljer som er hentet fra ekstern tredjepart, kan avvike fra bilprodusentens gjeldende spesifikasjoner. Det kan ta opptil 30 dager før oppdaterte detaljer fra bilprodusenten vises. Avgiftsreglene ved bilkjøp kan endre seg fra tidspunktet bilen er bestilt til den er levert, og det er avgiftene ved utleveringstidspunktet som er gjeldende. Dette gjelder blant annet avgifter som engangsavgift og mva., som utgjør en stor del av bilprisen.