Bilde av Volvo S60

Volvo S60

En sportslig sedan full av kjøreglede

Volvo S60 setter en ny standard i sin klasse. Med imponerende kjøreegenskaper og brukervennlig teknologi er S60 en bil det er lett å bli glad i. Samtidig bidrar vakkert skandinavisk design og nyskapende løsninger til å gi deg en kjøreopplevelse der du er i sentrum.

Skreddersy kjøreopplevelsen ved å velge ulike kjøremoduser som passer ditt behov. Standardinnstillingene for motoren, automatgirkasse, styringen, bremsene og stabilitetsstyringssystemet prioriterer dynamiske kjøreegenskaper, komfort eller drivstofføkonomi og lavt utslipp.
Ønsker du et skreddersydd tilbud?
 • Lekkert og kraftfullt design

  Kombinasjonen av skandinavisk eleganse og dynamisk holdning gir bilen en målrettet og fokusert tilstedeværelse. Bilen kan skilte med et bagasjerom på hele 442 liter.

 • Avanserte sikkerhetsfunksjoner

  Volvos intelligente sikkerhetssystem hjelper deg å oppdage og unngå andre biler, fotgjengere, syklister og store dyr – både dag og natt. Systemet gir først et varsel og bremser deretter automatisk ned hvis du ikke reagerer på varselet.

 • 93km
  Elektrisk rekkevidde
 • AWD
  Firehjulsdrift
 • Hybrid
  Ladbar
 • 360grader
  Perkeringskamera

En nærmere titt  

Utforsk noen av Volvo S60s beste egenskaper.  

Vil du ha hjelp til å sette sammen din drømmebil?

Derfor bør du velge Volvo som firmabil 

Velger du Volvo som firmabil, kan du være trygg på at vi hjelper deg hele veien – fra valg av riktig modell og finansieringsløsning til service og reparasjoner. På den måten får du en så enkel og bekymringsløs hverdag som mulig – alt til en forutsigbar månedspris.


Les mer om Volvo firmabil fra Bilia

Garanti, service og veihjelp

Bilder og tekst på siden kan beskrive utstyr som er standard eller ekstrautstyr, og ikke alltid tilgjengelig for alle motoralternativer. Vi tar forbehold om skrivefeil og forbeholder oss retten til å endre priser og spesifikasjoner. Rekkevidde og utslipp måles etter WLPT og kan variere avhengig av kjørestil, bruk av komfortutstyr, utetemperatur, antall passasjerer, mengde bagasje og høydeforskjeller i terrenget. Bilder, utstyr og tekniske detaljer som er hentet fra ekstern tredjepart, kan avvike fra bilprodusentens gjeldende spesifikasjoner. Det kan ta opptil 30 dager før oppdaterte detaljer fra bilprodusenten vises. Avgiftsreglene ved bilkjøp kan endre seg fra tidspunktet bilen er bestilt til den er levert, og det er avgiftene ved utleveringstidspunktet som er gjeldende. Dette gjelder blant annet avgifter som engangsavgift og mva., som utgjør en stor del av bilprisen.