Volvo V60 Cross Country

Allsidig, sportslig og elegant

Cross Contry-serien til Volvo ble introdusert i 1997, og har vært en Norgesfavoritt siden. Volvo V60 Cross Country er perfekt for familier med en aktiv livsstil, og kombinerer avansert teknologi, sikkerhet og kraftige motorer med skandinavisk håndverk og komfort.

For en aktiv livsstil

V60 Cross Country er 6 cm høyere enn vanlige V60 takket være et spesialutviklet Cross Country-chassis med robust fjæringssystem. Bilen leveres selvsagt med firehjulsdrift, Hill Descent Control, elektronisk stabilitetskontroll, Corner Traction Control og Off Road-kjøremodus som standard.

Bagasjerommet er på hele 529 liter, og den nedfellbare seteryggen har en praktisk 60/40 deling.

Velutstyrt familiebil

Sentrum i bilen er den lettbetjente berøringsskjermen Sensus Connect som Volvo har blitt kjent for. Det er kompatibelt med Apple CarPlay, Android Auto og 4G, og sørger for at man alltid er oppkoblet.

Sikkerhetssystemene gjør dette til en av de sikreste bilene man kan kjøpe. Den er utstyrt med Volvos prisbelønte City Safety-system med autobrems som standard. Det er det eneste systemet på markedet som hjelper til med å oppdage fotgjengere, syklister og dyr. V60 CC leveres også med Pilot Assist, Oncoming Lane Mitigation og andre styreassistansesystem som standard. Som ekstrautstyr finnes også Cross Traffic Alert med autobrems for enda bedre sikkerhet.

V60 Cross Country leveres som mildhybrid B4 AWD.

Mer om bilen

For mer detaljer, se modeller og priser i prislisten (PDF).
For mer detaljer om utstyrsversjoner, forbruk og utslipp se Volvos nettside.

Alle Volvos modeller leveres med Drive-E-teknologi som sørger for bedre effektivitet og lavere driftskostnader!

  • V60 Cross Country
  • V60 Cross Country
  • V60 Cross Country