Anders Greftegreff, daglig leder hos Bil1Din

Bil1Din i Røyken opplever stor pågang fra arbeidssøkere

Ansettelsesprosessen er i full gang og daglig leder, Anders Greftegreff har mottatt over 100 søknader. En sentral lokasjon og et spennende og bærekraftig prosjekt er viktige motivasjonsfaktorer for mange av arbeidssøkerne.

- Det er veldig gøy å se at det er så mange som har søkt jobb hos oss på Bil1Din i Røyken. Bærekraft er mer i vinden enn før, og jeg opplever søkerne som nysgjerrige på prosjektet. De kommer fra mange ulike bransjer, men en fellesnevner er ønsket om å bidra til mer gjenbruk, sier Anders Greftegreff, daglig leder i Bil1Din.

I en studie utført i Sverige av IVL Svenska Miljöinstitutet ser man at utslippet ved en bilreparasjon reduseres med 75 % når man benytter likeverdige brukte deler. Og både forsikrings- og bilbransjen jobber nå for fullt med å øke bruken.

I Røyken vil Bil1Din produsere likeverdige brukte deler for merkene Volvo, BMW, MINI, Toyota, Lexus, Land Rover og Jaguar. Dette er bilmerkene Bilia har i sin portefølje. Bilia er hovedeier av Bil1Din og blir en viktig kunde på Østlandet, men Bil1Din vil produsere for alle som ønsker deler fra disse merkene, og har ingen reservasjoner. Planlagt åpning er i februar 2023.

Sentral beliggenheten
- Det er mange som har nevnt at beliggenheten er genial. Uansett om du bor i Drammen, Asker eller Oslo kan du kjøre i motsatt retning av rushtrafikken. På anlegget vårt i Namsos har vi opplevd at rekruttering kan være utfordrende, men nå ser vi at en så sentral beliggenhet på Østlandet gir store fordeler i rekrutteringsprosessen, sier Anders Greftegreff

I første omgang skal Bil1Din ansatte 20 medarbeidere. Vegg i vegg med bildemonteringsanlegget vil Bilia opprette et skade- og lakkverksted, og samlokaliseringen gir unike muligheter. Begge anleggene er moderne og strømlinjeformet, og prosessen som er lagt til grunn hever nivået for bildemontering til et nytt nivå.

- Vi får en unik mulighet for kunnskapsutveksling. Her kan vi teste ut forbedringer og prosesser i direkte dialog med en av de viktigste verkstedkundene våre. Løsningene vi kommer fram til i samråd vil komme alle våre kunder til gode. Vi vil arrangere felles kursvirksomhet og skape synergier. En annen fordel med samlokaliseringen er fordelene med logistikk. Mer kortreiste bildeler får du ikke,  sier Anders.

Selv om søkermassen allerede er stor er det ikke for sent å søke.

- Vi har fått veldig mange gode søkere og det ser ut som vi blir en veldig bra gjeng som starter i februar, men vi ser fortsatt etter flere mekanikere med fagbrev. Det er en sentral rolle for å sørge for at kvaliteten holder aller høyeste nivå. Vi er sikre på at de som velger å starte hos oss vil få gode og meningsfulle arbeidsdager, sier Anders 

Stolt av familiebedriften
Brøndbo-familien har drevet bildemontering i 50 år og det som i dag i dag er Bil1Din ble startet av faren til Bjarne Brøndbo. Bil1Din driver allerede et moderne anlegg i Namdalen i Trøndelag, og med åpningen i Røyken blir de en av Norges aller største aktører på bildemontering. Bjarne Brøndbo er imponert over hvordan bedriften har utviklet seg.

- Jeg er utrolig stolt av prosjektet i Røyken. Å se bedriften faren min startet ta et så stort steg i riktig retning er veldig imponerende for både meg og min far. Potensialet for likeverdige brukte deler er utrolig stort. Heldigvis tror jeg framtiden for bransjen er veldig lys. Nå er det flere som får øynene opp, og ser at vi leverer et bærekraftig og godt alternativ til verkstedene. Vi ser fram imot å jobbe tett med Bilia og andre kunder på Østlandet, sier Bjarne Brøndbo.

Siste nytt fra Bilia

 • Bilia BMW Kongsvinger fasadeBilia BMW Kongsvinger fasade

  Bilia Kongsvinger har Norges mest fornøyde BMW-kunder

  Autoindex er en av bilbransjens viktigste undersøkelser og vurderer hele kundeopplevelsen. Derfor er det ekstra gledelig at det er en Bilia-forhandler som havner på topp for BMW.

 • Erna Solberg og Bjarne Brøndbo posererErna Solberg og Bjarne Brøndbo poserer

  Garantert likeverdig: Storstilt satsing på brukte originaldeler

  Norges mest moderne bildemonteringsanlegg ble offisielt åpnet av Erna Solberg og Bjarne Brøndbo.

 • Norsk Kundebarometer 2023Norsk Kundebarometer 2023

  Bilia kåret til beste bilhus i Norsk Kundebarometer 2023

  Vi er utrolig stolte over at Bilia i år igjen er kåret til bransjevinner i Norsk Kundebarometer.
 • Bil1DinBil1Din

  Kjøper rekordhøyt antall skadebiler til rekordhøye summer

  Bil1Din opplever et volum som aldri før, og bilene som kommer inn er nyere og dyrere enn tidligere.
 • XPENG G9XPENG G9

  Bilia blir agent for XPENG i Bergen

  Bilia Norge AS har inngått avtale med XPENG om salg av nye biler og servicevirksomhet.
 • Anders Greftegreff, daglig leder hos Bil1DinAnders Greftegreff, daglig leder hos Bil1Din

  Bil1Din i Røyken opplever stor pågang fra arbeidssøkere

  En sentral lokasjon og et spennende og bærekraftig prosjekt er viktige motivasjonsfaktorer for mange av arbeidssøkerne.
 • Bil1Din, fra venstre: Anders Greftegreff, Bjarne Brøndbo og Arne BrøndboBil1Din, fra venstre: Anders Greftegreff, Bjarne Brøndbo og Arne Brøndbo

  Bil1Din ansetter 20 medarbeidere i Røyken

  I Røyken i Hurum begynner det nye bildemonteringsanlegget til Bil1Din og Bilia å ta form. Nå begynner jakten på ansatte som skal stå for produksjonen.
 • Bilia kjøper InsigniaBilia kjøper Insignia

  Bilia kjøper Norges største Jaguar og Land Rover-forhandler

  AS Insignia har inngått avtale med Bilia Norge AS om overtakelse av sin bilforhandlervirksomhet i Oslo. I 2023 vil Insignia flytte inn i det nye Bilia-anlegget som bygges på Bjerke.
 • Bilia er stolt samarbeidspartner med Norges Skiforbund LangrennBilia er stolt samarbeidspartner med Norges Skiforbund Langrenn

  Bilia elektrifiserer langrennslandslaget

  Bilia Norge AS sikrer Norges Skiforbund Langrenn gode kjøreopplevelser i en ny samarbeidsavtale der forbundets støtteapparat kjører BMW, Volvo, Lexus og Toyota levert av Bilia.
 • Fornøyde bileiereFornøyde bileiere

  Bilia er beste bilhus i Norsk kundebarometer

  Dette er første gang Bilia rangeres offisielt i Norsk kundebarometer, og Bilia debuterer på en veldig sterk 4. plass.
 • Bjarne Brøndbo og Frode HebnesBjarne Brøndbo og Frode Hebnes

  Gjør det enkelt å velge miljøvennlig på verkstedet

  Bilia og Bil1Din girer opp bærekraftsatsingen sammen. Partene etablerer sammen nå et nytt demonteringsanlegg med lavt klimaavtrykk på Røyken, og målet er å bidra til å tredoble norske verksteders bruk av likeverdige brukte bildeler.
 • Kokstad Autosenter blir Bilia Outlet KokstadKokstad Autosenter blir Bilia Outlet Kokstad

  Kokstad Autosenter blir Bilia Outlet Kokstad

  Bilia kjøper Kokstad Autosenter AS i Bergen, og med det vil Bilia innta Norges nest største by.