Fornøyde bileiere

Bilia er beste bilforhandler i Norsk kundebarometer

Dette er første gang Bilia rangeres offisielt i Norsk kundebarometer, og Bilia debuterer på en veldig sterk 4. plass. Ikke bare gjør Bilia det bra, bilmerkene våre er også de tre beste i kåringen, med BMW på en 2. plass, Volvo på en 7. plass og Toyota på 11. plass.

Norsk kundebarometer, er et forskningsprosjekt ved Handelshøyskolen BI, hvor 158 virksomheter fra rundt 30 ulike bransjer bedømmes. 5 331 norske forbrukere har sagt sin mening i årets undersøkelse og uttrykt seg om hvor fornøyde de er med bedrifter de kjøper varer og tjenester av.

Bilia har deltatt i den samme undersøkelsen fem tidligere år og har sett jevnt gode resultater over de siste årene. Dette er første gangen vi er med på den offisielle listen. Norsk kundebarometer har også med de største bilmerkene i undersøkelsen, og det er gledelig å se at våre bilmerker er de tre beste i undersøkelsen.

Undersøkelsen måler kundetilfredshet og lojalitet på en skala fra 0 til 100, der 0 er dårligst og 100 er best. Ifølge skalaen lykkes bedrifter som oppnår mer enn 80 kundetilfredshetspoeng å begeistre kundene sine. Bilia, BMW, Volvo og Toyota har alle fått over 80 poeng i undersøkelsen.

Norsk kundebarometer - Resultater 2022


Plass Firma Kundetilfredshet
1 Finn.no 85,5
2 BMW 84,0
3 Tibber 83,4
4 Vinmonopolet 83,2
4 Bilia 83,2
6 Sbanken 82,3
7 Volvo 82,2
8 Apotek 1 81,9
9 Interoptik 81,8
10 Color Line 81,7
11 Toyota 80,9

Se hele listen på www.kundebarometer.com

Siste nytt fra Bilia

 • Bilia kjøper Insignia

  Bilia kjøper Norges største Jaguar og Land Rover-forhandler

  AS Insignia har inngått avtale med Bilia Norge AS om overtakelse av sin bilforhandlervirksomhet i Oslo. I 2023 vil Insignia flytte inn i det nye Bilia-anlegget som bygges på Bjerke.
 • Fornøyde bileiere

  Bilia er beste bilforhandler i Norsk kundebarometer

  Dette er første gang Bilia rangeres offisielt i Norsk kundebarometer, og Bilia debuterer på en veldig sterk 4. plass.
 • Bjarne Brøndbo og Frode Hebnes

  Gjør det enkelt å velge miljøvennlig på verkstedet

  Bilia og Bil1Din girer opp bærekraftsatsingen sammen. Partene etablerer sammen nå et nytt demonteringsanlegg med lavt klimaavtrykk på Røyken, og målet er å bidra til å tredoble norske verksteders bruk av likeverdige brukte bildeler.
 • Kokstad Autosenter blir Bilia Outlet Kokstad

  Kokstad Autosenter blir Bilia Outlet Kokstad

  Bilia kjøper Kokstad Autosenter AS i Bergen, og med det vil Bilia innta Norges nest største by.